• دسته‌بندی نشده
  • 0

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز

طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آب میوه

آنزیم پکتین استراز رایجترین آنزیمهای مورد استفاده در صنایع آبمیوه می باشند که به صورت آنزیمهای پکتین استراز ، پلی گالاکتوروناز و پکتین ترانس ، الیمیناز مورد استفاده واقع می شوند.

جهت افزایش آبدهی از نوعی آنزیم پکتولیتیکی با نام عمومی آنزیم مش اشتفاده میشود . این آنزیم که به منظور تسهیل و افزایش آبگری به مش افزوده میشود سبب کاهش گرانروی و تقلیل مدت زمان آبگیری می گردد .
از آنزیم های پکتولیتیک و آمیلاز تواماً برای شفاف سازی آبمیوه استفاده میشود که این آنزیم ها با تاثیر بر بسترهای خود به شفاف سازی آبمیوه کمک می نمایند
استراز برای شفاف سازی آبمیوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر موارد مصرفی غذایی ایفا نماید.

این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :

معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعی …

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>