• دسته‌بندی نشده
  • 0

طرح توجیهی تولید مربا از محصولات سر درختی

نام محصول : مربا و مارمالاد

ظرفیت : ۶۰۰ تن در سال

مواد اولیه عمده : انواع میوه سردرختی شامل به، سیب، بهارنارنج، آلبالو، زرشک، پرتقال، بالنگ، گیلاس، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته، گلابی و .. ، شکر، اسیدسیتریک، جوهر لیمو،

تعداد اشتغالزایی : ۱۵ نفر
فهرست مطالب :

– معرفی محصول

– نام و کد محصول

– شماره تعرفه گمرکی

– ارائه استاندارد های محصول

– بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول

– موارد مصرف و کاربرد

– طبقه بندی محصول

– کالای قابل جانشین

– بسته بندی محصول

– مشخصات فنی و خواص محصول

– وضعیت عرضه و تقاضا

– بررسی ظرفیت بهره برداری

– وضعیت طرح های جدید

– بررسی روند واردات محصول

– بررسی روند مصرف

– بررسی روند صادرات محصول

– بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

– وضعیت تقاضا

– بررسی اجمالی تکنولوژی ،مواد اولیه و روش تولید

– مواد اولیه

– فرمولاسیون تهیه مربا

– مراحل تولید مربای صنعتی

– برآورد حجم سرمایه گذاری

– زمین

– محوطه سازی

– ساختمان سازی

– ماشین آلات …

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>